Träning,bio och gräsänka.

 Bion ”Män som hatar kvinnor” får tre stjärnor av fyra. Det var en bra film men ingen wow film.Vissa scener gjorde mig illamående.Ju äldre jag blir detso känsligare blir jag.

Instruktörskursen igår (afrodans)var jätterolig men jag får hybris.Jag får enorm prestationsångest.Har nu som läxa att lära in ett block av sex för att redovisa det på lördag. Det svåra är inte att lära in rörelserna.Det svåra är att jag ska prata inför grupp samtidigt som jag rör mig och ska räkna takter.Jag har aldrig gillat att prata inför många.Detta mina vänner är att våga hoppa.Sedan kräver jag naturligtvis utav mig själv att jag ska kunna sex block nu!! Jag ska kunna allt på en gång.Efter fyra timmars kurs.Hur korkat som helst.

Idag är jag gräsänka.Maken for till Tyskland på jobb.Han kommer hem på onsdag kväll.Nu är det trummor och afroträning som gäller här i ensamhet när tid ges. Först ska jag städa,gå en långpromenad i det vackra vädret och sedan se en bra film i lugnet som råder.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i afro, Dagar, dans, Film, träning. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Träning,bio och gräsänka.

  1. Linda skriver:

    Jag är så imponerad av dig!! Att du vågar bli instruktör! Jag förstår precis vad du våndas över! Jag har själv haft tanken på att bli det, men vilken prestationsångest… Du har kommit sååå mycket längre än jag! Du vågar! Jag beundrar dig!! Go Anne go!

    KRAMAR!

  2. Pia skriver:

    Afro låter underbart! Har Ni tålmodiga grannar? 😉 Med tanke på trummandet alltså…:)

    Kul att Du tittade in till oss.

    Mvh Pia

  3. Lillo skriver:

    Jag är så imponerad av dig Anne, heja dig! Jag är alldeles övertygad om att du blir en superbra instruktör. Halihali!

  4. Marion skriver:

    Ja!! Hoppa! Du kommer att våga och du kan!! Hejja dig!
    Puss

  5. Pernilla skriver:

    Åh vad kuuul att du fick gå instruktörsutbildningen!!! Jag är säker på att du kommer bli en strålande ledare – och tänk vad du kommer växa när du upptäcker att du KAN! .. det också!! 🙂
    Jag testade faktiskt afrodans igår men jag blev så öm under fotsulorna av att vara barfota och fick ont i benhinnorna av det hårda golvet. Irriterande :/

  6. Kollegan skriver:

    Är ladda att få vara elev hos dig på Tisdag 😉

  7. Finna skriver:

    Åh va spännande med afrodanskursen, klart du klarar det!! KRAM!!

Lämna en kommentar