Aj, oj ont.

Lite varstans faktiskt.Efter att ha övat och övat och tränat i flera dagar har jag till och med ont i ansiktsmusklerna.Allt gick jätte bra igår på kursen.Jag sov skitilla dagen innan av oro för Moltas och av nervositet.Att ha hund och att ha sjuk hund är lika illa som att ha sjukt barn.Jag vaknade natten igenom av att jag hörde hur Molte rörde sig och flämtade med hög feber.Robban i sin tur snarkade så jag inte kunde sova.Hur kan en människa ge ifrån sig sådana ljud?

Jag klev upp tidigt igår morse och for till Uppsala med ”Lilla Jennifer” Hon är 21 år. Hon strålar som en liten stjärna när hon leder afro.Nu är det hon och jag som är instruktörer här på orten.Vi ska uppdateras kontinuerligt och vi ska på en heldag med träning i maj.Då är det yoga,afro och pilates som gäller.Igår fick vi hålla i varsitt block och instruera våra vänner på kursen.Jag var så nervös så jag inte kunde sitta stilla.

När vi väl körde igång så tappade jag min nervositet lite grann och allt gick hur bra som helst.Nu är det öva,öva och öva som gäller här hemma.Jag har under en lång tid insett att jag tappat mycket av min självkänsla.Jag kan inte riktigt tro på mig själv och jag tar mig själv och allt jag ska göra så allvarligt.Det tänker jag nu genast lägga av med.Jag behöver återigen lita på att ”Jag duger precis så som jag är”.Varför ska det vara så svårt att genomföra? Men jag är så glad och så stolt över att jag vågat gå denna kurs.Jag vågade hoppa och det ordentligt igen 🙂

Om en liten vecka ska vi på vår årliga Rulliskryssning.Det är Cinderella som gäller och vad vi inte visste var att det är Markus Fagervall som uppträder.Igår ringde min vän Eva från Borlänge och berättade att det är ”Färjan” inspelning den dagen.Jag vet att jag inte tänker vara med på bild.Håller mig undan kamerorna. Tänk att se sig själv lätt rund under fötterna på kanal 5??

För övrigt så mår Moltas utmärkt igen.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i afro, Dagar, Djuren, hund, Vänner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s