Morgon grinig i solens sken

For jag iväg till mitt jobb.Muttrandes och illamående.Precis när jag ska svänga in till Ok macken för att investera i en smoothie svänger en stor gul bil in framför mig.Jag mumlar ”idiot ” för mig själv cool bakom mina nya solbrillor.Kliver ur bilen och samtidigt kliver mannen ur den gula bilen ut och säger glatt ”- Godmorning” och ger mig världens soligaste leende.Min sura min rämnade.

Han kom också in till macken log och frågade efter kaffe maskinen på engelska. Han fick mig att le och känna att den soliga dagen är en ny härlig dag. Tänk så lätt det kan vara.Ge någon ett leende på morgonen ,mitt på dagen eller när du känner för det.Reaktionen brukar bli bra.

Igår körde jag mitt första Afro pass med 6 tappra tjejer.Jag fick idel beröm och alla tyckte det var hur roligt som helst.Idag har jag tränat skivstång och nu är jag helt slut. Dagen har även innehållit ett gräl med chefen,besök på banken. Där insåg jag snabbt att jag verkligen hör till de kommande fattiga pensionärerna. Men vad gör det.Jag lever här och nu.Jag är en glad surtant och solen skiner värmande på dagarna.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i afro, Dagar, fattig, Friskis & Svettis, skivstång, tant. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Morgon grinig i solens sken

  1. Cia skriver:

    Fy fan ett gräl med chefen får mig att må dåligt i dagar. ja jag tvingas nog jobba tills jag dör… För rik är och blir jag inte!

    Imponerad att någon ORKAR le på morgonen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s