Tankar & Funderingar

Det satt en själ ut i trädet,lyssnade och såg. Intog varje rörelse hög ,känslofull och låg. Anade ett skeénde,log mot varje leénde. La sig lugnt till ro och visste. Om man inget gav man allting miste.

Själen lugn i sinnet var.Visste vad hon gjorde.Klok av vishet år och dar vila nog hon borde.Människan så liten är ser ej blott det lilla.Vilar inte ,ilar jämt ack, det kan gå illa.

Ord om hot,ord om hat ingen kärlek inget hopp. Själen låg i klykan sin, log mot trädets topp. Visste vad som komma ska.Såg nog vad som hände.Kärlek är att ge och ta. Utan det finns inget hopp.

Ord så hårda,ord om nej.Inget kan man höra. Nej är nej det hör du ej.Själen såg  de armas börda.Människan så liten är .Egot det tar över. Ser ej sinnets egna krav.Girighet tar över.

Å, vad det är synd om mig.Alla gör mig illa. Jag låter faktiskt detta ske. Här jag sitter stilla.Inget ansvar för mitt liv.Jag lägger det i dina händer.Själen sakta ser på dig. Du bestämmer när det vänder.

Trädet vaggar själen ser offret på sin offer färd. Släpp nu greppet se på dig.Du krymper i din värld.Allt du vill det ska du göra.Skyll ej allt på andra. Livet är för kort för det. I kärlek bör du vandra.

Trygghet har du i dig själv,trygghet är din kraft. Älska dig och vill dig väl.Du är den starkaste du haft.Själen finns i varje steg,finns med dig i livet. Glöm nu aldrig att du själv bestämmer stegen i livet som för dig är givet.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tankar & Funderingar

  1. Lillo skriver:

    Mikä ihana ja viisas runo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s