Lätt chockad.

Igår morse när jag läste morgontidningen fastnade jag vid en artikel på familjesidan.En minnesskrift över en kvinna som jag väljer att kalla B.Det var hennes arbetskamrater som skrev och berättade om saknaden utav henne.Jag tog först inte in men förstod sedan att det var en bekant , en vän till mig.En speciell person.Hela min tillvaro stannade upp en stund.

Denna kvinna hade i många år levt ihop med min far.Hon fanns i mitt liv från det jag var runt 16 år fram till dags dato.Nu hade vi inte pratat med varandra på ett par år. Hon bodde i Uppsala och även fast min pappa och hon skildes åt för många år sedan så höll hon och jag kontakten.Hon fanns med när Lina tog studenten.Hon var en viktig del i mitt liv på sätt och vis.Framförallt har vi haft många långa pratstunder.

Jag kastade mig ut och letade i Uppsala nya tidnings nätupplaga efter en dödsannons och fann den i april.Hon hade gått bort hastigt i mars.Jag kände en enorm sorg men hade ingen att dela sorgen med.Hennes vuxna barn och jag har inte haft kontakt.Jag gick hela dagen igår och tänkte på om och vad och hur jag skulle bete mig?

Idag tog jag mod till mig och slog hennes telefonnummer.Jag har aldrig tidigare pratat med hennes nuvarande sambo.Jag presenterade mig för honom och han visse genast vem jag var.Jag beklagade sorgen och vi pratade på en bra stund.Nu fick jag veta hur hon gick bort.Hon var endast 69 år.Han var naturligtvis ledsen och jätte uppgiven men en fantastiskt trevlig man.Hon hade dött på en resa i sydafrika i en hastig hjärtinfarkt.Jag har idag betalat in pengar till Rädda barnen.Jag har sorg i min kropp och känner mig ledsen.

Livet är fullt av överraskningar en del bättre och en del sämre.Hon var en god,glad och härlig människa som älskade att sjunga,njuta och ha det bra. Hon lyssnade på mig när andra inte gjorde det.Jag kommer för alltid att ha henne med mig i mitt liv.Vila i frid B.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Lätt chockad.

 1. Carola skriver:

  KRAM!
  Jättefint av dig att ringa hennes sambo.

 2. Lillo skriver:

  *kramar om*

 3. Cia skriver:

  Usch tänk det är något vi alla har gemensamt att vi ska slussas vidare. Kramar om… Konstigt med sorg att den kan falla över en så fast man inte setts på flera år.

  Jag är dock ganska dålig på att sörja tills jag sitter på begravningen. Missar jag den får jag inga avslut.

 4. Annica skriver:

  *kramar hårt*
  Tänker på dej hjärtat. ❤

 5. Lena skriver:

  Bra att du ringde hennes sambo så du fick reda vad som hänt bl.a, annars hade du nog gått runt i ovisshet och funderat.

  *kramar om länge*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s