Tidningsartiklar.

Jag bestämde häromdagen att jag inte ska läsa tidningar något mera. Tyvärr kan jag inte hålla det löftet då jag vill hålla mig uppdaterad om omvärlden.I och för sig kan jag läsa på nätet istället för att ligga och bläddra i en papperstidning.Iförrgår gluttade jag i aftonbladet.Först skrev de om några som flådde hundar levande.Det bläddrade jag förbi.Sedan handlade det om barnsexhandeln i Thailand. Jag fastnade i den artikeln Mådde illa men läste klart.

Hur i Hel_? är folk funtade? Jag får fysiskt ont i kroppen är jag läser om djur och barnplågeri.Vad är det för männsikor som kan göra något sådant? I fortsättningen får jag läsa tidningar med skygglappar. Ibland är det övermäktigt det vi matas med. Jag kan känna att jag ibland är så skör så jag inte ens kan läsa deckare.Jag vill bara lalla runt i ”lulllullbraland” med goda,söta och fina nyheter för att orka leva . Kanske beror det på att jag har tung rygga att bära på själv.Mitt hål i huvudet är överfullt med elände så jag väljer bara de positiva sakerna.Naivt? Varför inte?

Annars då? Jo,tack jag körde afro igår,ska vara ensam idag då maken ska ut på krogen.Vilket händer sällan.Själv ska jag klippa gräs och njuta av livet 🙂

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Dagar. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Tidningsartiklar.

 1. Cia skriver:

  Mmm precis så kan jag känna mig ibland…vill gå genom en vecka (minst) med rosa glasögon. Allt är vackert, alla är snälla, ingen kris jag är rik, frisk, vacker, vältränad och otroligt begåvad när det gäller ALLT jag tar mig för.

 2. Ping: MySecretWindow.se

 3. Susanne skriver:

  Ja allt skit som händer är så jäkla vidrigt så det finns inte. jag försöker verkligen att undgå att se allt sånt där men det finns ju nästan i varenda tidning… 😦 Vad är det med världen???

  Kram!

 4. Lillo skriver:

  Känner igen mig så väl i det du skriver. Spela roll om det är naivt, man försöker bara överleva och ibland krävs både selektiv syn och hörsel. Jag hoppar över hemskheter, klarar inte av när barn eller djur far illa och när man är som skörast så går det inte att läsa dagstidningar alls eller se på tv. Och efter ett antal deckare måste man varva med snällböcker. Det finns alldeles för få av dom! Iso halihali!

 5. Mischy/Eva skriver:

  Ja hur är folk funtade, kan man gå under kategorin folk om man gör sånt där skit. Det gör ont i en att läsa. Brukar tänka har dom vart med om det ska jag i alla fall läsa om det. Men ibland har man fullt opp med sig själv och de runt om en.
  Livet är som en iller.

  Kram från en allt mindre snuvig kärring.

 6. Ingela skriver:

  Hej 🙂
  Du vet att sluta läsa nyheter är som att sluta snusa eller dricka kaffe.. det är få som klarar av att bara ta bort det. Du får helt enkelt börja ransonera och jag lovar att du kommer att klara det 🙂
  Lycka till – livet är så mycket skönare utan negativa nyheter som sätter sig i huvudet!!
  Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s