En liten uppis.

Vi har promenerat Molte och jag.Det blåser starka vindar men inte så kalla.Vi fick skjuts av vinden framåt.Jag ska cykla till jobbet idag och får medvind dit men får motvind hem.Jag kommer att få ett rejält träningspass.

Igår Började altanen här hemma ta form ordentligt.Vi har tagit det i sakta mak och jag stod för markservicen åt make och svärfar igår.Det är fasligt dyrt att bygga altan men det blir ju som ett rum till även om vi inte glasar in mer än på ena kortsidan.Jag ska ha röda dynor och röda blommor på altanen .Möblerna är nu vitmålade.Sedan vill jag ha en vit vaxduk med stora röda Marimekko blommor på och lyktor i olika storlekar .Ni hör ju vad snyggt det blir.

Min mage har plågat mig i många veckor nu.Jag har ju ont i min mage varje dag.Har man som jag Ulcerös colit så är det så.Just nu är det inte kul alls.Jag ska tack och lov till doktorn i juni.Jag har halsbränna som är dödande och sväller upp till ballong storlek.Just nu dricker jag Actimel varje morgon.Hoppas det funkar för jag har nyligen börjat.Försöker att inte tänka så mycket på det men det gör sig som påmint vare sig jag vill eller inte. Är envis som en röd gris vilket är en bra egenskap ibland.

Har även under en tid uppdaterat min garderob.Flirtar lite åt Maritha här. 🙂 Att handla sommarkläder är underbart roligt,billigt och glädjande.Det kan även bli dyrt.Vi har en bra postgång här i Gimo och den bär hem lite paket då och då. I förrgår skjutsade jag mamsen till Thuns och även där fyndade jag lite.

Ha det gott i solensken alla vänner.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Dagar, Shopping, Ulcerös Colit. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En liten uppis.

 1. gottablandat skriver:

  här blåser det också!! inge bra med magen gumsan, hoppas de tblir bättre.

  kramkram

 2. Cia skriver:

  Ohhh jag vet vilket helvete en bråkande mage kan vara. Jag hade ju gallstenar stora som vaktelägg. Så nu har jag ingen galla alls. Men det tofg 10 år att diagnostisera och säkert 20 akuta besök på sjukan mitt i natten. Innan jag fick operation.

  Nu är livet med magen aningens enklare. Stackars dig!!!

  Själv hade jag motvind hela vägen till jobbet idag 😦 Hoppas den inte vänder 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s