Härliga helg

Nu är maken 40 år och helgen över. Jag har i flera veckor planerat en hemlig fest för Robban.Han ville ej ha stor baluns så i smyg bokade jag en kryssning och bjöd in släkt och några vänner.Vi började födelsedagen med present,en Levis t-shirt.Sedan intogs champagne frukost. Kl 10.30 körde grannen fram bilen och vi fick skjuts till Uppsala.

Där låstes väskorna in på centralen.Fortfarande var maken helt ovetandes om vad som komma skulle.Han hade fått veta att han bör packa lite kläder i en väska och övernattnings saker.Han undrade om han skulle ha med fiskespö? Lät lockande att sätta honom på däck på Cinderella.Vi hittade en härlig restaurang i Uppsala som hette Carl Philip. Där slog vi oss ner och njöt utav en Ceasar sallad i var och en öl. Sedan var det dags bege sig till centralen för att ta en Taxi till kryssningsbussarna. Längst bak i bussen hade Robbans mor,far och bror med fru gömt sig.Han blev som lite förvånad :).

Väl framme i Stockholm anslöt även min bror med fru samt deras två äldsta söner och våra vänner från Borlänge.Tillsammans var vi 12 st. Tyvärr var det ett par som fick förhinder pga sjukdom och ett annat par som hade en son som fyllde år. Nu hade vi lite tid att fördriva. Sakta knatade vi upp på en pub och njöt av livet tills någon öppnade himlen. Snabbt inköp av paraplyer och sedan promenad tillbaka till Cinderella.

Vi åt fantastiskt gott,vi drack gott och vi dansade. Vi hade ett toppen dygn och det viktigaste var ändå att Robban var nöjd.Han visste inget om något. Jag lyckades även om det varit nära att jag försagt mig. Vi pratar ju om allt och nu har jag varit tvungen att tiga i veckor.

Tack!! Till alla er som var med och Tack till er som varit tyst och lyssnat på mitt pladder.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Dagar, dans, kärlek, Lycka, Mannen, mat, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Härliga helg

  1. Susanne skriver:

    Vilken mysig överraskning!:)

  2. Cia skriver:

    Heheh Spelar de inte in Färjan 3 nu? Kanske ser vi er figurera där rätt vad det är 😉

    Vad roligt att det blev så lyckat föresten!
    Grattis Robban.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s