Lite slött sådär.

Sitter jag här och har inget viktigt att skriva om.Tankarna fladdrar från det ena till det andra. Varje morgon kommer Elias till mig innan skolan.Han njuter av ensam tid med sin mormor/dator :). Vi går alternativt åker till skolan tillsammans och jag förljer honom tills han ser någon från klassen. Jag ger honom min tid och min trygghet.Han kör med mig det vet jag men jag jag ger honom även det.Han blir också vuxen fort.

Efter lämnandet av gossen går jag och Moltas en lång sväng.Idag dalade det snöflingor från skyn.Vilket gladde både mig,Elias och Moltas. Livet kan vara njutningsfullt i all sin enkelhet. Som igår på afron. Det var många sjuka men en tapper skara på 7 kämpade på ordentligt.En helt ny afroutövare hade kommit för att se vad det var.Hon såg vansinnigt lycklig ut efteråt och återkommer.Sådant gör mig glad. En annan sak som ger enorm glädje är musik. I måndags på danspasset kände jag hur nära tårarna jag var till en låt som gav en kick i hela kroppen. Ett glädje rus.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i afro, Barnbarn. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lite slött sådär.

 1. Josefina skriver:

  Vad konstigt … jag satt just och tänkte på hur musik kan påverka en. Hur en viss låt kan väcka känslor, minnen och stämningar – ofta på dubbla sätt. Bitterljuvt t ex. Kram!

 2. Maria skriver:

  Man blir glad av dig! Och det du skrivet! ❤
  Puss

 3. Cia skriver:

  Idag på träningen grät jag…

  Inte av musiken utan för att de gjorde så ont… men jag gav inte upp utan kämpade på med tårarna rinnandes. Jag låg ju i vattnet vem skulle märka om jag fyllde på lite?

 4. Ingela skriver:

  Hej
  du har en award hos mig 🙂
  Kram
  /Ingela

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s