Underbara ungar.

Idag har jag varit på en liten shopping tur med min vän och kollega Cicci.Fyndade jeans åt maken och en tunika åt mig.Jag snålshoppade då jag ska bo på Hotell Clarion på Söder i Stockholm den 12/12-09.Vi ska lyxa min man och jag. Sova länge,äta gott och har bokat skumpa på rummet.

När jag kom hem från Thuns tog jag en långprommis och sedan for vi hem till Lina för att se hennes arrangemang av spökfest. Elias fyllde år i sept och nu var det fest dags.Vi möttes av spöken och facklor,spindlar och fladdermöss.Lina hade köpt kolsyre is för att få extra effekt på festen.Det var spindelgodisar och spyor,slime och skelett.Musiken var en cd skiva full av spökljud. Lina lider inte brist på fantasi.

Melker 3 år ville följa med oss hem.Han är inte så förtjust i spöken så han valde mormor och morfar istället. Han parkerade rumpan med Anki & Pytte vid datorn. Att få vara ensam hemma hos mormor och spela på datorn är avkoppling på hög nivå för mina barnbarn.Är man 3 små killar relativt tätt så är det lyx att få ensamtid. Vi åt middag tillsammans och han filosoferade. ” Svampbob kan byta ögor.Det kan inte jag.Då ser jag ingenting.Då blir jag blind som en zombie.Zombisar är svarta och himlen ute är koka koka svart”. Då sitter jag som mormor och fånler med tårar i ögonen.Vard gör vi av vår fantasi när vi växer upp.Varför slutar vi? Jag vägrar bli vuxen på det viset.

Vi lekte med två små badankor  som jag har i badrummet.Fyllde handfatet med vatten.Våra ankor åkte kana i skum och både kissade och pruttade under vattnet. Vi sjöng ”Kalle Anka satt på en planka”. Melker njuter och jag mera än han tror jag. Plötsligt ville han duscha vilket han fick.Sedan konstaterade han att han nog måste sluta duscha då han började bli skrynklig. Det bästa av allt var att han kissade på toletten två gånger.Då är man stor för man bara växer och växer och växer.Inte ville han sitta i barnstolen heller då den är för BÄÄÄBISAR! Att vara mormor är helt enkelt så fantastiskt härligt!

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Barnbarn. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Underbara ungar.

  1. Cia skriver:

    Får mig att känna glädje men också sorg att läsa ditt inlägg.

    Jag vägrar också bli vuxen. M föreslog att jag skulle bli manusförfattare för min fantasi tar mig alltid till världens ände och tillbaks sen levererar jag klockrent. Kanske skulle bjuda på en fantasiblogg istället? Eller inte…

    Clarion, gångavstånd från mig. Jag bor bra lyxigt i mitt lilla råtthål i alla fall.

  2. gottablandat skriver:

    åååh vilka underbara barnbarn du har!!kraaaaaam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s