Att leva i rädsla.

Tror jag är relativt vanligt. Att vara rädd att inte räcka till,att inte duga ,att inte våga,att göra bort sig. Jag är inte speciellt intresserad utav inredning.Jag drabbas av hybris ibland när det blir advent. Jag tycker inte att jag har fint nog hemma.Många omkring mig gillar att pyssla i sina hem. De köper nya fina saker,möbler och duttar och boar.Jag köper kläder,åker hoj,har husvagn.Trots detta så drabbades jag utav ”jagharinihelvetefulthemma” syndromet en sväng i dag. Jag tror att jag kan om jag vill men jag har ingen lust :).

Jag hoppas ni alla har haft en underbar första advent.Vi har haft de tre musketörerna i åldrarna 3,5 och 8 sedan mitt på dagen igår.Vi kände att det var skönt att lämna hem dem idag. Jag har fått lära mig att deras mamma inte har nån snopp ,bara en rumpa ( Melker 3 år) och att jag enligt Elliot har stökigt hemma? Jag hade lite rörigt i rummet vi skulle bädda åt dem i. Jag har nu smsat min dotter och hälsat till Elliot att mormor städat :). Vi har kollat på Horton,bakat pepparkakor och haft det adventsmysigt. Och kan ni tänka er att imorgon är det åter Måndag???

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Barnbarn, Dagar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Att leva i rädsla.

 1. Susanne skriver:

  Hihi, härligt med barnens kommentarer. 🙂
  Kom hem till mig så ska du få se någon som har stökigare än du. Bombnedslag utan dess like. Att pynta inför julen ter sig bara som ett stort skämt. Som att sminka en gris ungefär. 😛
  Kram!

 2. Cia skriver:

  Hua tyvärr är det måndag.

  Jag drabbas ofta av ”jagharsåinihelvetefulthemma” syndromet. Det beror varken på dålig vilja, pengar, fantasi, eller kunskap. Jag är faktiskt förbaskat duktig på inredning även i stilar jag inte ens gillar själv.

  Men jag har ju bott på korttidskontrakt. Ska fortsätta med det ett tag till och sedan ska vi ut medans de renoverar hela huset i 18!!! månader.
  (Jag skrev på kontraktet för att få bo kvar efter renoveringen idag! 😉 Jippie…Jag är inte helt bostadslös längre)

  Så jag kommer ha så fult i ett par år till men sedan är allting sprillans nytt. och fin fixat när det gärlle rgrunden…Bara att inreda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s