Lite lagom sådär

Känns det idag.Jag har julhandlat med maken.Jag har även varit hos min hudläkare i Uppsala.Eftersom jag står på immundämpande medicin dvs cellgifter i låg dos så är mitt immunsförsvar pressat. Till immunförsvaret hör huden.Huden är extra känslig och jag har solat på den utan att veta det.Var på koll idag. Ingen fara. Fick klä av mig allt utom trosor och behå inför två unga kandidater (killar) och min kvinnliga läkare.Jag svettades floder. Kände mig lätt utlämnad men det såg bra ut.Man blir fräknigare med åldern sa de.

Sedan började mission julhandel.Att få ihop julklappar åt de tre terroristerna var lätt i år. De får en gemensam sak.En dyr! Vi knallade runt en bra stund i affärerna och maken slog ihop direkt när vi kom hem med en rejäl huvudvärk.Nu har jag tagit en lång skön prommis,tittat på filmen Up och till slut hamnat här. Jag har även ringt Hotell Clarion för nästa helg bor vi på söder i stora staden. Jag ringde för att kolla om de hade parkering. Jo, tack för endast 290:- för en natt kan jag få ställa bilden där????? Det är sjukt dyrt i en lantis ögon. Var kan vi ställa bilen? Någon som vet?

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Barnbarn, Dagar, Mannen, Shopping. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lite lagom sådär

 1. Cia skriver:

  Det finns inga parkeringar i stan som inte är svindyra.

  Vi har boendeparkering men likförbannat blev det böter för en månad sedan. Parkeringsfrågan är hopplös.

  Jag skulle sagt till om att kandidaterna fick vänta utanför. Jag blev inlagt på sjukhus för magbesvär, den var så stor att jag såg gravid ut. Två kanditaer kom in i mitt rum och sa som om det var självklart att de skulle få…
  -Får vi känna på din mage.
  Jag skrek argt och pekade med hela armen mot dörren…
  -UT!!!
  De backade ut hela vägen…
  Det kan vara OK om de frågar först men det beror minsann på hur jag känner mig.

  Fan det handlar om integritet.

 2. Finna skriver:

  Samma p-pris i Uppsala märkte vi när vi bodde där på hotell… Tyvärr får man nog räkna med det i storstäder. Ni måste testa drinkarna på Clarion – de är kanongoda och många går dit bara för det, även om de inte bor där!
  KRAM!!

 3. gottablandat skriver:

  inne med en kraaaaaaaaaaaam!

 4. ballonsaft skriver:

  Jag har också fått en massa nya fräknar på senare år, men en doktor sa till mej att det är ”ålderdomsfläckar”… Jag fick hålla i mej för att inte svara: ”Ska du ha en smäll, din jävel??!” 😀

  Att parkera i Stockholm är löjligt dyrt. Tyvärr har jag inget bra tips att ge dej, det är lika dyrt överallt om man inte vill stå på gatan. Men det är lika lätt att hitta en plats på en gata i stan, som att hitta en isglass i helvetet.

  Hoppas ni får en riktigt mys-pysig helg iallafall – med eller utan svindyr parkering!

  *kraam*

 5. Daniel skriver:

  Men skönt att få det uppkollat iaf!
  De e vana, de ser ju”nakna” dagarna i ända!!

  Låter svindyrt verkligen!! Men e ju lantismänniska jag!

 6. Josefina skriver:

  Modigt att klä av dig inför läkarna – bra gjort. Jag ser halvnakna människor varje dag i mitt jobb som massör, och bryr mig verkligen inte om hur folk ser ut – förresten tycker jag att dom är vackra, oavsett form. Tyvärr kan jag inte tycka att jag själv/min kropp är vacker, och skulle tveka länge inför att klä av mig inför läkarkandidater, huuu. Knäppt. Mången kram, skönt att läkarbesöket gick bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s