Som en boll

Studsar mitt humör omkring just nu. Mera som alltid kanske. Idag har jag varit på topp. Solen sken i det vackra vinterlandskapet och jag kunde skönja en glimt av våren på min promenad. Anette och jag tog våra fina hundar och tog en sväng i skogen. Bitvis puslade vi i snön men som vi njöt. Denna härliga människa hade även tagit med sig fika. Våra hundar njöt till 100% precis som vi.

Efter prommis var det dags för dagens arbetspass. Under förmiddagen hade jag fått sms av mor. Hon behövde hjälp. Jag får ofta sms eller små hintar om hennes behov av hjälp.Hon kunde ej få den smärtstillande medicin hon så väl behöver på orten.Apoteket som hade det ligger 2 mil bort.Imorgon ska jag till grannorten och naprapaten för att även hämta medicinen . Jag ordnade idag en fullmakt för att hämta hennes mediciner.Var upp till mams efter jobbet och då må ni tro hade hon även skrivit en lista på vad som behövdes handlas. Jag lyckades under den lilla shopping rundan vimsa bort mina vantar. Jag har vimsat rejält idag pga stress.Visste inte om jag tagit in Molte innan jag for till arbetet?

Att se sin mamma sakta eller ganska snabbt falla samman gör ont. Det spelar ingen roll vilken relation jag än har till min mor. Det gör ont. Mest är det nog rädslan för att drabbas av sjukdom och inte kunna leva så som vi vanligtvis är vana att göra. Mamma har blivit så liten ,så liten. Hon har krympt från att vara en ståtlig kvinna på 172 till att bli kortare än mig som är 168cm.  Dessutom har hon oerhört ont. Ingen människa ska behöva lida. Inte på något sätt. Tyvärr är ju sanningen inte sådan.  Jag gör det jag kan.Jag gör det för att jag är medmänniska men ibalnd kostar det på av bara helvete. svårt att återge öppet i text.

Därav rubriken. Jag är glad som en lärka i ena stunden för att i nästa stund sitta och snyfta till något banalt på teven.Jag är lättrörd som bara den. Lite som en ”kummipoll”. För övrigt ska jag till den trevliga naprapten igen imöra då min nacke och bröstrygg inte vill bära upp mitt huvud.Det känns verkligen så,jättehuvud på smal nacke (Schnyggt). Jag ska vara fräsch och tokladdad till måndagens provapåafropass. Kl 19.00 är det dags att köra första lektionen. Sedan är det bara 12ggr kvar. Tolv måndagar då jag vet vad jag gör kl 19.00. Jag skakar ruuuumpppa.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i afro, Dagar, Mor, naprapat, rädslor, träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Som en boll

  1. Cia skriver:

    Ja jag ser dessutom ut som en boll…

  2. Sari skriver:

    Här har du en kummipoll till. Och jag ser också ut som en. En stor. Halihali!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s