Ikea avsnitt 4 :)

Vi har varit till det berömda varuhuset och köpt hem samt fraktat hem hela köket själva. Två släpkärror och en massa adrenalin samt en underbart snäll svärfar.Vi får hem bänkskivan om ca 4 veckor vilket känns lite surt. För övrigt fanns allt utom 2 lådfronter. Personalen på Ikeas köksavdelning har varit helt underbar. En stor knippe rosor till dem. Min man som i vanliga fall är en relatitv lugn typ drabbades av någon sorts eufori igår. Han skulle äntligen få köpa hem det där köket han pratat ihjäl sig om.Jag var hemma före honom från jobbet. Det enda vi behövde göra var att rasta Molte och sedan fara iväg. Han skulle ta prommisen. Han for ut som snabbt som ögat. Han ville åka. Han kom in i gen och hade glömt hunden???? Förutsättningen med hundpromenad är ju att ha hunden med sig :).

Väl på Ikea så fick vi enormt god hjälp och insåg att de hade allt hemma i stort sett. Vi ringde in svärfar som hyrde en kärra till och var på plats inom en timme. eftersom de har vitvarukampanj på stället så fick vi 3.600:- att shoppa för. De hade även en drive på en micro värd 5.495:- i Uppsala. Den skulle utgå ur sortimentet så vi fick den på köpet. En inbyggnadsmicro med grill och en massa finesser ( som dessutom fått bäst i test ).Den passar även utmärkt i färg till allt vi köpt dvs rostfria vitvaror. Nu är det bara lite kolijox som ska köpas till lådor och skåp . Vi har inte bestämt vad som ska in i vilken låda eller vilket skåp. Det tar vi sedan. Bänkskivan blev snordyr men vi var tvungna att måttbeställa.Nu får vi ju ändå allt precis så som vi vill ha det. För de 3.600:- som vi fick ska jag köpa nytt porslin samt kastruller som funkar på induktionshällen. Jag lyckades även kasta ner 2 fina ljusstakar i sliver och 2 kuddar i kassen igår. I löv shopping.

Snart startar projekt riva och bygga i vårat lilla hus.Det kommer vara kaos i några veckor men attan vad snyggt det kommer bli. Idag vill jag nog åka och titta på tapeter och kakel.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i kök, Shopping. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ikea avsnitt 4 :)

 1. Susanne skriver:

  Hihi, ja det är bra om man har hunden med sig på hundpromenaden.
  Vad spännande med köket! Jag hoppas givetvis på bilder sen när det är klart. 😉
  kramar!

 2. babybloggen skriver:

  Å vad roligt med nytt kök!! Det blir kaos ett tag, men det är det värt…

  Kram!

 3. Sari skriver:

  Hihi, Moltes förvånade förvirrade min hade jag velat se när husse kutar ut utan honom 😀
  Låter helt underbart med nytt fräscht kök!

 4. Cia skriver:

  Före- och efterbilder tack!

  Börjar bli ruggigt nyfiken. Dessutom kan jag lova dig att det är kul att ha kvar. görna undertidenbilder också.

 5. Finna skriver:

  Guuu va kul, jag vill oxå ha nytt kööök!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s