Nytt från Rullsand

I 35 år har Skutskärs IF tagit hand om Rullsandscamping åt Upplandsstiftelsen. I år blev det en ny arrendator och med det kommer en massa förändringar. Allt nytt är alltid i början obehagligt. Att det blev 1300:- dyrare att stå på Rullis är väldigt obehagligt. På det tillkommer el. De tröstar oss med att vi får stå till den 2/10 istället för 30/8. Jag vill inte bo där i höst. Jag har varit där i helgen och nu är det ljust och kallt. I höst är det för djävla mörkt och kallt.

Vi trivdes med Skutskärs IF en del andra gjorde det inte. De började en förtalskampanj i fjol. Istället för raka rör så skrev de ett långt klagande brev till Upplandsstiftelsen. Med svåra problem som att det inte finns diskproppar i köket? Å, ve Å ve! Till saken hör att Lennart som då var värd köpte en hel hoper diskproppar men folk stal dem? När vi diskuterade förfallet som pågick av Rullis så fick vi alltid samma svar av tidigare campingvärdar och det var ”Det finns inte pengar”. Upplandsstiftelsen hade inga sådana. Nu byggs nya stugor,ny restaurang och det ska ske en himla massa bra saker så jag vill inte enbart vara negativ. Undrar bara var dessa pengar fanns då?

Men de vill även gå fram med jättebulldozern och ändra en massa saker som i alla år fungerat och varit bra. Vi blir på Rullis i år. Sen får vi se hur vi känner. Kanske ska vi se oss om efter en sommarstugetomt.

Hur som helst så har vi plockat ihop vår lilla sommarstuga. Vi har krattat och gjort fint. Vi har bitvis frysit lite till döds. Moltas blev till sig av glädje av att vara på Rullis och han har badat i havet. Han fick rena glädje nippran när han hopat ur bilen och insåg att han var på landet. Han log med hela munnen ( Golden Retrievers ler) och han pratade. Ja, ja! Inte som oss men på sitt eget Golden sätt. Vi har sovit som små nassegrisar i vår husvagn och inte tittat på teven eller surfat. Vi har umgåtts.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Dagar, Djuren, hund, Husvagn, Moltas. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nytt från Rullsand

  1. Cia skriver:

    Hmmm jag avskyr tanken på husvagn… Men när du beskrev Moltas… Ja då vet jag inte… kanske en helg eller så 😉

  2. Elisabet Svenson skriver:

    Så tråkigt, när det blir förändringar från nåt som fungerar till nåt man inte vet fungerar, men om det ska göras ändringar vill man ju att det ska föra med sig nåt bättre. Hoppas det blir bra, så ni får ha en skön sommar i år med, som sagt vet man ju inte vad nästa år bär med sig! Jag kan se hur Moltas ler, verkligen, det gjorde Signe med när vi kom till Olandsån, o det var öppet vatten att bada i, de är härliga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s