2 månader

Har idag passerat sedan du somnade in. Jag tänker så ofta på dig. Igår såg jag en sak du köpt åt mig och jag skulle ringa dig. Det var så länge sedan vi pratade. Det var då jag återigen kom på att det inte går. Känslan av en knytnäve i mellangärdet. Saknaden är emellanåt så otroligt stark.

Jag skulle kunna gå sönder i det som skett om jag valde att ge mig själv dåligt samvete. Om jag valde att tänka ” Varför sa jag inte det?” Eller varför besökte jag dig inte oftare? Det lustiga är att kroppen och hjärnan väljer att se de positiva sakerna vi haft tillsammans. Jag minns mycket från min tidiga barndom. Från den tiden då allt fortfarande var bra.

Mamma, jag sitter här ensam med levande ljus. Det är mörkt ute och snart höst. Du älskade hösten och jag våren. Jag kan se dig framför mig när du tittade på Allsång på Skansen och sjöng med allt du kunde. Eller när du skrattade gott åt Thudor eller barnen. Jag kan känna hur du luktade. Samma Oil of Ulay som alltid.

Den här sommaren har varit en annorlunda sommar. Det har blivit en av de tyngsta somrar jag haft. Det är den här sommaren som jag också insåg vad riktig vänskap är. Vänner som verkligen bryr sig. Samtidigt mamma, så vet jag att sorgen kommer att ge vika. Minnena kommer jag alltid ha kvar. Men saknaden mamma, den saknaden är fortfarande så tung. Jag älskar dig.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i familj, Livet, Mamma, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 2 månader

  1. Cissi skriver:

    Kram goaste Anne!

  2. Cicci skriver:

    ❤ Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s