Tur som en tokig

Vi fick besök på jobbet idag av Claudio som jobbar på Dialect. Han skulle fixa lite med skrivaren. Jag berättade om min telefon och hur allt gått förlorat. Han ville kika lite och jag fick hasta hem för att hämta anslutnings kabel. Jag vet inte hur han gjorde men mina bilder började sin resa tillbaka in i luren. Vi har inte trådlöst på jobbet så han använde sin Iphone som nätverk. Dessutom tog han lunchen i Gimo för att allt skulle funka. Det sista laddade jag hem själv. Allt är tillbaka. Precis varenda sms och bild. Numera kommer jag ta backupper. Claudio, han har fått en guldstjärna i himlen.

Nu ligger jag i min nya säng som är renbäddad. Jag älskar att lägga mig i nytvättade sängkläder. Maken snarkar och katten Hilda ser ut att nyttja hårgele. Min kollega Karin var hit med sin hund Salli idag och Moltas blev så glad så när Salli gått hem blev Hilda offer för hans uppvaktning. Hilda har mittbena bakom öronen . 🙂

Imorgon är det afro igen. Imorgon är också terminens sista Pilates pass. Idag har jag vilat mig i form. Igår ökade jag vikterna på skivstången. Härligt att känna sig stark. Jag gillar verkligen styrketräning.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i afro, Arbete, Hälsa, hund, Livet, Lycka. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tur som en tokig

  1. Dagarna.nu skriver:

    Skönt att du fick tillbaka allt igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s