27 grader och en dag i dansens tecken.

Som vi kör järnet. 10 pass på 3 dagar. Idag körde vi Bollywood del 2. Lena som håller i det är helt underbar. På dagen passade vi på att slappa en stund på stranden.

Stranden här är dryga milen lång. Massor av vackra snäckor att plocka och vågor som håller mig borta från att bada. Jag är inte riktigt kompis med vattnet.

Idag hade vi också bytt bort middagen mot lunch. Det pga gemensam middag ikväll med Topphälsa gänget. Vi lunchade i den gemensamma matsalen. Spännande! Det är 800??? Ungdomar som orienterar som bor på vårt hotell sedan förrgår. Mindre spännande kan jag säga. Det är nu jag känner mig som tant Asta. Det är ungar överallt!

Vi bor på våning 12. Hissen är ständigt upptagen och de roar sig med att trycka på varenda hissknapp . Det tar en evighet att komma upp eller ner.

Hur som helst. Vi har en egen matsal som bara vi från Springtime Travel äter i. Och det är en jäkla tur för lunchen var inte bra . Vi åt det vi kunde och dansade sedan afro i solen. Det var en pärs att dansa i 27 gradig värme. Dock otroligt roligt.

Vi ilade upp. Softade, drack vin och piffade. Blev hämtade vid 19.30 och for iväg till grannbyn på middag. Maten var inte ok. Det vara tapas som förrätt, relativt ok. Sen kom varmrätten. En skaldjursgryta. Också den helt ok men! Det var typ bara skal. Efterrätten var en ananas skiva med spray grädde, urk!

Jag var inte mätt varken efter lunchen eller middagen. Annars äter jag massor här nere. Frukosten är verkligen mer än bastant nu när jag tränar så mycket.

Imorgon kommer jag vakna hungrig. Då ska vi även upp och köra yoga kl 07.00.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i afro, dans, galet, träning, Träningsresa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s