Sista träningsdagen

2 tanter hasade sig upp på ömma ben denna sista träningsdag i Monte Gordo. På med gympaskorna, fram med gångstavarna och tjohooo ( ironi) ut i spåret. Mina benhinnor skriker på hjälp. Stortårna värker men 1 timme blev det i skogen.

Frukost och på det en timmes softande för att ge sig på Disco dans med Kayo. Vi hade Agneta Sjödin framför oss på bergspasset. Väldigt rar tjej. Vi dansar med Kayo och Linus wahlgren samt Kim Sulocki är här och tränar.

Vi lovade Kayo att göra en flashmob med henne på discot denna fredag kväll. Efter lunchen vilade vi på stranden. Badade och njöt lite av solen.

Innan vi for på fest med Topphälsagänget var det pris utdelning och bildvisning av gångna veckan. Bussarna kom sedan för att ta oss till en restaurang med vacker utsikt och hyfsad mat. Linus och Kim spontan underhöll. Väldigt uppskattat av oss alla.

Nu väntade bara discodans på Nox. Asta och Ärna dansade sig svettiga till 01.00. Discodansen gick hyfsat på ett väldigt litet dansgolv. Det var ett av de svettigaste träningspass jag kört den här veckan.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Hälsa, Lycka, mat, plankan, Portugal, Resa, träning, Träningsresa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s