Rullis Tankar.

Vaknade inatt av att det tokregnade och åskade. Undrade varför Moltas inte gjort väsen av sig? Tänder lampan och ser att min voffse sitter paralyserad av skräck tätt intill min säng. Han hatar åskan. Somnar om och vaknar igen relativt sent 08.30. Ser mig själv i spegeln och funderar på varför jag ser ut som en knäckehäxa när jag är här? Vad är det i Rullis luften som ger mig stora tunga påsar under ögonen? Så har jag inte hemma. Är det för att jag sover så tungt här?

Den senaste tiden har jag haft ett annat dilemma också. Jag tappar håret. Jag menar det bokstavligen. Har inte haft så här tunt hår sen jag var bebis. Det fullkomligen rasar av och jag vet inte varför. Panikade som attan över det en natt tills jag tog tag i mig själv och bestämde mig för att det inte hjälper att panika. Har nu ringt läkaren som ringer mig på måndag och ska till frissan på onsdag. Är det hormonerna,stress eller kombinationen av allt? Håret är som viktigt känner jag.

Vad har fru Björklund pysslat med för övrigt? Jo, hon har tränat och så har hon jobbat och så har hon tränat lite till. Igår sprang jag i skogen med såskoppen ( Moltas , inte maken) . Det blir ingen snabb runda när Molte är med men vi njöt båda två. Jag av att jogga och han av att bada som belöning för att han följde med. Han är lite seg och off pga sin sjukdom min hund. Klippte in 5 dagars träning i rad denna vecka. Och jag blir så glad när jag inser hur stark jag blivit. Varierad träning i form av afro, pilates, cf och jogging samt skivstång/intervall. Idag vilar jag.

Idag kommer min familj med alla barnen,hunden och egen husvagn. Idag förvandlas vår plats till Taikon läger med liv,rörelse och glädje. Innan de ens hunnit stiga ut bilen frågar de med andan i halsen ” Kan vi gå och fiska?”. Vi ska grilla,fiska och ta ett glas bubbel.

 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Barnbarn, Djuren, familj, Rullsand, Tankar, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s