Förälskad i människor

Jag blir ofta det. Jag tycker om nya möten och nya vänskaper. Blir glad av att träffa kreativa,roliga människor som ger glädje och värme. I Portugal träffade jag Lena. Hon var instruktör i Yoga och Bollywood. En helt fantastisk person. Hon utstrålade enbart kärlek och lugn. Jag kan bli så oerhört avundsjuk på människor som ser sådär fullkomligt tillfreds ut.

I träningen hittar jag också nya vänner. Jag tror det är därför jag gillar att träna i grupp. Det blir en sorts samhörighet. Vi tjoar, pratar och peppar varandra. Vi är ju alla där i samma syfte. Att ge järnet och må bra. I min roll som instruktör är det samma sak. Nya möten med härliga personligheter som är där för att ha roligt och för att stärka sina kroppar. Jag peppar, hojtar,ler och ger järnet. Försöker alltid vara positiv. Jag tror på karma. Det man ger det får man.

Igår blev jag oerhört vänligt bemött när jag kom till träningen i Östhammar. Vilket värme ända in i själen. Det är viktigt med nya möten. Lika viktigt som att utvecklas över lag i livet. Att sen bli förälskad i olika personer innebär inte att jag blir kär. Jag blir bara så lycklig och glad över den vänlighet som finns. Babbla, skratta och må bra tillsammans. En jätte viktig del i våra liv.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i kärlek, relationer, Vänner, Vänskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s