Mat

Vad ska man äta? Ibland har jag total mat torka. Lallade runt som en mupp på ICA idag och hittade inget som skulle passa mig. Inget lockar. Slog till med en Grekisk sallad och Tzaziki.

Har en lite trött dag idag. Sådär som det ibland bara kan vara. Men tröttheten kommer att övergå när jag slänger mig i gräset och gör burpees eller ligger och pumpar armhävningar. Kl 19.00 är det dags att inta grön gräset i Östhammar igen.

Natten var fylld av drömmar som inte var speciellt kloka. Ibland undrar jag hur min hjärna fungerar. Hur kan så mycket rymmas på en sådan yta? Jag tänker inte berätta hela min dröm eller drömmarna. Ni skulle inte orka. Det är knappt så jag orkar berätta. Jag har ofta oroliga drömmar. Det händer saker som jag bara sett på teven.Knappt det. Det är tvära kast och mycket ångest inblandat.

Ibland när jag vaknar på morgonen får jag räta ut varenda led då jag legat och spänt mig i sömnen. Det är då Asta 98 tittar upp. Asta ska nu hasta fram dammsugaren. På finska heter det Pölynimuri. Pöly = damm och Imuri = sugare.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i burpees, Crossträning, mat, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s