Åldern som inte finns eller?

Min lilla gris Harald har förgyllt livet för mig idag. Köpte mig en Ipig på nätet häromdagen. Min är svart och döpt till Harald. Han har ett fantastiskt ljud den lille grisen. Jag har Spotify och jag poppar. Som jag poppar! Ett utmärkt sätt att bli på bra humör är att spela bra musik. Jag älskar musik. Idag har Pitbull gått varm här hemma med en mellanlandning hos Billy Idol ” Nostalgi”. Mia, J:Lo var också med :).

Problemet med att spela bra musik är att, jag inte kan stå still. Det lagas mat och dansas,dammsugs och dansas och så måste jag leta nya låtar osv. Mitt i dansen när jag svassar förbi spegeln och känner mig som en dansens värsta ,bästa drottning ser jag mig själv i spegeln. Och tänker snabbt : ” Vem f_n är det där?” För känslan jag har i mig förmedlar inte den bild jag ser i hallen. No, no! Inte en chans. Jag är samma Anne som jag var för många år sedan. Tills bilden dyker upp.

Det är det som är det sköna i kråksången. Att det finns ingen ålder. Inuti är vi samma människor med nya erfarenheter och förhoppningsvis klokare. Men utanpå vissnar vi i takt med åren. Jag valde dock att fortsätta vara den Anne jag kände mig som. Inte den jag såg i spegeln. Även om hon också är helt ok.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i dans, Ipig, Lycka. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Åldern som inte finns eller?

  1. Ja, så som man känner sig och så som man ser ut stämmer sällan överens. Tur att man oftast inte ser sig själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s