Jonas, lortar och självkänsla.

Jag lyssnade på Jonas Gardell idag. Tycker han är rent fantastisk. Jag skrattade , hummade, grät och nickade instämmande. Alla vill vi vara människor och inga små lortar. Vi vill synas, bekräftas och bli sedda för de fantastiska individer vi är. Inte för det vi gör och presterar.Jag är hög presterande. Har alltid varit. På gott och ont. Men det blir bättre och bättre dag för dag.

Har ni tänkt på att vi ibland är våra egna största fiender. Jag kommer på mig själv med att tala om för mig att jag inte kan. Jag duger inte. Jag är ful och kass. Nu är det inte så att jag dag ut och dag in lallar runt och gör det. Men det finns nog ingen som varit så elak mot mig som jag själv. När jag egentligen vet att det är osanning jag far med.

För några år sedan ca 10 år sen är det nog så gick jag en utbildning/kurs i personlig utveckling hos Mt gruppen. Det är Mia Törnblom som startade den. Jag befann mig i ett skede i livet då jag behövde luft under mina vingar.Jag la på ett mail till Mia och förklarade min situation och betalade sedan ur egen ficka för att bli en bättre och klokare människa. Jag pendlade till Stockholm i ett år ca 1-2 gånger i månaden. Min coach hette Yvonne. Det var något av det jobbigaste och mest utvecklande jag gjort i mitt liv.

Jag skrev Bra, tack och hjälp bok varje dag. Jag fick djupdyka i mitt sätt att vara/leva. Efter ett år hade jag vuxit massor som person och jag kunde garanterat skilja på självförtroende och självkänsla. Vad jag ibland glömmer är att jobba på just självkänslan. Den bör vi underhålla dagligen.

Hur kom jag nu in på allt detta? Idag vet även jag att jag inte är en lort utan en människa.

I morse var jag en pigg människa trots lite alkohol intag och firandet av midsommar. En midsommarafton som var lugn och trevlig med massor av god mat,dryck och glädje tillsammans med fina vänner.

Vi har idag målat färdigt allt det vita på huset ” gör vågen”. Nu börjar pillgörat. Att måla fönster foder. Vi har glidit runt på Blackpearl. Vår Kawasaki VN Classic 2000. Jag älskar att åka hoj.DSC00624

Sedan antog jag Anns utmaning och joggade valfri sträcka. Det bidde dryga 4km samt Lofsans 24 minuters pass med intervaller. Idag var de 24 minuterna tunga.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i fnula, Hälsa, MC, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s