Knutters packning

Åter dags att packa ihop lite? kläder i knutters väskorna. Att packa praktiskt är en utmaning varje gång. Men jag lär mig allt eftersom. På dagarna åker vi i skinnställ och det ska bli 28 grader varmt nedåt landet. Låter himla bra och varmt. När det blir så varmt som 28-30 grader så kokar det bra i hjälmen. Och hjälm behöver jag köpa ny. Den blir bra sunkig efter ett par år.

Många frågar om jag inte är rädd? Säger att det är farligt och att vi ska vara försiktiga. Robban kör kanon bra men och ser alla bilister som potentiella idioter. Visst är vi oskyddade och visst sker det olyckor men det gör det med bilar också. Jag kan inte sitta bakpå och vara rädd. Det skulle ju ta bort glädjen av åkandet. Jag älskar nämligen att åka hoj.

Jag älskar mitt skinnställ och min man är ursnygg i sitt :D. Att sitta på hojen och känna alla dofter av blommor . Att känna en speciell sorts frihet. Går nog inte att återge. Att sen frisyren är en katastrof det får man på köpet. Vi diskuterar och planerar nu att köpa tält och ge oss av på hoj och tälta nästa sommar. Det trodde jag aldrig om mig själv.

Vi styr nu kosan mot Västervik tidigt imorgon. Robbans föräldrar flyttar in hos oss och tar hand om kreaturen. I Västervik har vi lägenhet och ska på Hojrock . Och vi ska köra riktigt lugnt och försiktigt.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i MC. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s