Min älskade Lina fyller 30 år.

Idag för 30 år sedan 20.56 fick jag den finaste gåvan jag någonsin kunnat få. Ett barn är en gåva. Inte alla förunnad och hon är det bästa som någonsin hänt mig. Hon var det vackraste jag sett . Hon fyllde hela mig med kärlek så stark och så sann. Jag hade henne på bröstet och undrade hur i hela fridens dar hon fått plats i min mage? Hon hade massor av mörkt hår,två tänder i underkäken och hon luktade underbart.

Jag minns varenda detalj i förlossningsprocessen. Jag minns det varma vädret. Hela sommaren var varm när jag vankade fram som Farmor Anka. Jag minns yogurten jag fick på BB där jag fick ligga i 6 dagar. Den var supergod den yogurten. Jag minns hur jag studerade denna fullkomliga lilla unge som vi skulle döpa till Sandra? Men hon såg inte alls ut som en Sandra. Arbetsnamnet var ” Totte”. Linas pappa var en storfiskare. Det blev Totte Lina som blev pappas fiske ”Lina”.

Det finns ingen i hela världen som gett mig så mycket glädje, kärlek,oro och gråa hår som min Lina. Det finns inget jag inte skulle göra för henne. För även om hon idag fyller 30 år så är hon min älskade unge. Hon som idag själv är mamma till 4 underbara barn. Hon som i mina ögon alltid kommer att vara ” liten ”. Hon som rymde från kollo och som tycker att jag är bäst i världen ;). Hon som tidigt gjorde klart för mig att hon kan själv.

Det finns inget i denna värld i min livstid som jag gjort bättre ( tillsammans med pappan då) än just Lina. Hon är en gåva, en glädje och en sann kämpe.

Jag älskar dig min älskade Rådis. Du är allt för mig.

Stort stort GRATTIS!

Puss och kram från din Mamma.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i dotter, Lina. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s