Stel som ett kylskåp

Masade jag mig ur sängen imorse. Var på Crossträning igår för första gången på 3 veckor och det känns överallt. Det var då jag fick den geniala idén att jag skulle yoga. Bort med rums bordet. Fram med yoga mattan ,ner med ljuskronan och i med Dvd filmen. Instruktör är fantastiska Lena Järpsten som jag träffade i Portugal. 45 minuter senare var jag i bättre form. På med klänning,solbrillor och ut med Moltas.

Moltas har antagligen Borelia. Blodprov togs igår och alla symptom han har tyder på det. Han är halt, loj ( han som är så loj i vanliga fall) ,han flåsar,flämtar och har feber. Vi fick antibiotika och hämtade mer sköldkörtel mediciner åt honom. Nu trycker jag med tummen ner 6 tabletter om dagen i min hund. Moltas är bara 7 år. En Golden herre i sina bästa år. Sen är han precis lika trött som sin husse. De gillar inte att träna alls. De har jag för att jag ska förstå att det går att vila lite.Nu håller jag alla tummar för att min hund ska bli helt återställd.

Den dagen när vår hund inte längre finns med oss ska vi vara utan hund ett tag. Vi ska försöka oss på det. Vi har nu levt med hund i 14 år och katt lika länge. Jag älskar mina djur och ska innan jag dör ha en Norskskogskatt. Typ om 35 år eller så ;).

Dags att peta i hunden piller, ta på sig ansiktet och cykla till arbetet. Livet på en pinne liksom. Jag är åter ute och söker arbete. Snart börjar alla Friskis pass och livet återgår sakta till det normala. Nytt för den här hösten är att jag ska gymma.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Arbete, Crossträning, hund, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s