36 år och glad som en lärka.

Jag har väl aldrig blivit så bortskämd med komplimanger som jag blivit de sista dagarna. Jag ser tydligen 15 år yngre ut. Igår träffade jag en gammal bekant som konstaterade att jag bara ser yngre ut med åren osv. I´m in heaven you know. Vaknar med ett brett leende varje morgon och tänker göra det ett tag framöver. Faktum är att jag känner mig lättad. Hade sådan sorg över mitt hår och det var verkligen i urdåligt skick. Sedan har jag även gjort något väldigt modigt. Jag tycker jag är hur modig som helst just nu. Också himla bra känsla. Dock kändes det väldigt skrämmande att tvätta håret. Kära jä__ar! Det fanns ju som inget att tvätta.

Jag har besluts ångest gällande min träning. Jag är en sann grupptränings person. Gillar gemenskapen, vänskapen och den pepp man får av andra. Nu är det så att jag vill bygga mer muskler. Träna tyngre styrketräning och då vill jag gymma. Idag sitter jag och åker till grannorten 2 mil bort och tränar Crossfit/Crossträning. Jag kommer att var instruktör på tisdagarna i Afro. Och jag har varit en frekvent Friskis medlem. Nu vet jag inte längre vad jag ska satsa mina pengar på. Ekvationen är enkel. jag har inte råd med allt jag vill göra och knappt tid heller.

Kommande lördag ska jag träffa min bror som ju tränat styrketräning i massa herrans år. Han ska ge mig ett träningsprogram som jag kan nyttja. Vi ska på gymmet tillsammans. Gå igenom vad jag kan göra för att förbättra min styrka. Jag kommer älska det. Extra roligt vore det om jag fick maken med mig. Men jag får allt ta en sak i taget. Sedan kommer det även finnas en massa annan träning i Gimo i höst. Jag vet att Rickard som är instruktör/Pt ska vara väldigt duktig. Ja, ja! Jag får tänka till och känna efter under min semester. Jag vet bara att träna ska jag göra som vanligt men med mer styrketräning.

 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i afro, Crossfit, Crossträning, Friskis & Svettis, Rullsand, skivstång, Styrketräning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s