Mycket nu!

I mitt huvud snurrar det hela tiden. Just nu för fort. Jag sover så förbannat illa. När jag sover dåligt kraschar magen. Jag gnäller inte bara konstaterar. Inatt är det fullmåne och den vill jag inte veta av. Jag vill sova. Jag vill sova tungt och länge och lugnt och skönt. I morse vaknade jag av att jag snyftade. Jag grät i sömnen. Mitt huvud bearbetar massor när jag sover tydligen. Igår kväll sent somnade jag med avslappning i Iphonen och lurar i öronen. Vaknade intrasslad och lyckades somna om. Sov ca 6 timmar i natt. Som tur är började jag inte äta på sladden till lurarna. Jag har en bekant som somnade i soffan en gång och som började mumsa i sig sina hörlurs sladdar i sömnen. Frun frågade vad han gjorde och han sa ” Att jag äter lakrits remmar”. 😀

Igår var jag på underredes behandling. Nu vet jag att jag är fin både uppe och nere. Visste ni att äggstockarna försvinner med åren. När man väl kommit i menopaus så börjar de förtvina och blir till slut ca lika stora som en mandel. Kroppen är bra fiffig. Vi vissnar både inuti och utanpå. Jag lärde mig något nytt. Eftersom jag kom i klimakteriet väldigt tidigt så hade mina äggstockar mandlat sig för länge sedan. Men mandlar är finare än ägg tycker jag.

Igår var jag och körde CF i Östhammar med Malin. Mycket styrka var det och fantastiskt bra. Idag har jag lite ont i axlarna. På lördag ska jag gymma med prorsan. Prorsan är stor och jag är liten. Sen ska jag gymma så jag också plir stor som min pror. Jag ska även träffa min lilla , lilla syster Emma då som hunnit bli hela 25 år. Prorsan är dubbelt så gammal som Emmalutt. Ska bli roligt att se allihopa och umgås. Sen mina vänner är det inte många dagar kvar förrän flyget tar mig till Thassos. På onsdag om en vecka är det änteligen dags. Jag vet att jag tjatar. Det är bara 31 grader varmt där.

Mythos, Grekisk sallad, gyros och bad samt en och annan Frozen Margarita. Jag har än inte beslutat mig för om träningskläderna ska med eller inte. Det lutar lite åt inte. Eller så tar jag med jogging skorna och tar en lång skön promenad endes stranden varje morgon.

Men innan alt detta sker ska jag imorgon umgås med min svågers dotter. Hon är 7 år och tycker att hon har en tokig faster. Vi ska åka och fika hos Lina. Vi ska gosa med Flora och klappa på Thudor. Vi ska prata tjejsnack och ha trevligt. Sist vi sågs ville hon att jag skulle sova där. Vi tränade tillsammans på golvet i deras vardagsrum. Kollade hur viga vi var och försökte undvika att fisa.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i familj, Grekland, semester, Styrketräning, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s