Ajsing bajsing lille katt.

Vilken träningsvärk jag har i mina armar! Gårdagen gick i ett rasande tempo. Putsade rums  fönstret, fixade upp gardiner. Har varit gardin lös i rummet hela sommaren. Älskar ljuset. Badade Moltas i dammen. Åkte hem och tvättade Moltas med schampo. For ner och handlade mat samt blommor till graven. Besökte mamma och gjorde höstfint. Hem igen för att städa samt laga korvstroganoff . Jag älskar korv och köper ibland sådan med väldigt hög kötthalt. Stroganoffen blev underbart god.

Städade hela huset tillsammans med maken. Under tiden kom jag på att jag ville baka. Make åker snabbt ner och inhandlar äpplen. Hustru bakar LCHF äppelkaka. Jag bakar väldigt sällan numera. Nu doftade huset rent och äppelkaka. Då var det dags för mitt träningspass. Då Crossfiten i Östhammar var inställd knåpade jag ihop ett eget sådant.

1. 10 benböj med kickar

2 .10 armhävningar

3 10 Upprullningar ( Man ligger på rygg tar sats och rullar upp i stående). Snabbt och explosivt.

4. 20 Dips.

5. 10 Utfall bakåt med Utsträckta armar över huvudet.

6. 5 st Chins ( Jag kan inte strikta ännu. Tok övar)

7. 10 Burpees

8. 10 Rygg lyft med 2 hantlar.

Detta körde jag 5 varv utav. Sedan avslutade jag det hela med 4 olika magövningar. 1 x 2 minuter.

Under tiden som jag ligger och svettas får jag ett sms av våra Rullis grannar som vill ha kaffe. Så otroligt ,himla roligt. Och tänka sig att jag just igår? Dagen då jag hade både bakat och städat :). Det bidde till att snabbduscha och piffa sig lite. Vi mumsade glatt på kakan med vispgrädde . Eva och jag lyckades även njuta av ett glas rött vin. Fram för fler spontanbesök.

Ajsing,bajsing vilken träningsvärk jag har i mina muskelfästen vid armbågarna. Jag ska klara av att göra chins! Efter min semester.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i burpees, chins, Crossfit, Crossträning, glad, LCHF, Make, träning, Träningsvärk. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s