Ska vi ta det här med backen.

Den är hemsk! Jag anser själv att jag är relativt vältränad. Vi har 2 vägar att gå till Hotellet. Båda vägarna är branta, långa uppförsbackar. Det är 31 grader varm och jätte skönt. Men jätte tungt att knalla uppför i flippfloppisar. Dessutom har jag druckit ett par glas rose när det är dags att bestiga berget.

Sen vi kom hit har jag inte tränat något. Inget, nada , nothing. Jag är och mår gott. Äter den kost jag mår bra av och förvånar Greker när jag väljer bort ris, pommes osv.

Vi har Ac på rummet. Vi valde det direkt när vi kom hit. Inatt frös jag rumpan av mig. 25 graders inställning och fru Björklund hackar tänder. Vaknade även av att det åskade. For upp och lånade stor Tshirt av maken. Kröp ner under lakanet och somnade om. Vaknade tidigt på morgonen av att maken knäpper kort på ödla med mobil. ( ödlan var inte jag. Det var en annan ödla. Han heter nu Örjan. )

Vi har verkligen urtrevliga grannar. De kommer från Knutby. De är ej med i församlingen. Men de känner väl till min arbetskamrat. Världen är bra liten.

I skrivande stund sitter jag på en solstol, under mitt parasoll. Sippar på ett glas rose och funderar på om jag ska bada eller inte. Att vara korthårig och bada i saltvatten är en ny erfarenhet. Jag ser inte klok ut.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i LCHF, magen, Mannen, semester. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s