Morgon tankar

Jag vaknar av att maken ska på promenad. Själv ligger jag kvar och mornar mig. Stiger upp, bäddar lite och fixar morgonens första kopp kaffe. Sätter mig i lugn och ro på balkongen. Tar med mig boken och njuter. Njuter av havets brus, morgonens sol samt alla dofter. Känner ett lugn som jag sällan har i min kropp. Sitter och blir så glad så jag blir rörd. Det är då jag förstår hur mycket jag behövde den här vilan.

På dryga veckan har jag inte tränat. Inte hastat omkring och verkligen bara tagit lugna promenader upp för ”back fan”. Min ischias är lite bättre och känslan av ständig stress är inte lika påtaglig. Jag ger mig själv en ordentlig vila och återkommer starkare. Ibland är det bra att stanna upp i sin vardag. Ibland behöver vi få små tecken och insikter.

Jag älskar min träning och jag mår bra av den när den inte är ett måste. Även det kommer jag att förändra vid hemkomsten. Jag ska bli starkare och vila på ett annat sätt.

Del 2. Just i detta nu sitter jag på stranden. Pia pensionär har parkerat sig i bakre raden. Kl är förmiddag och jag tänker prova en Baileys Frappe. Det lustiga är att jag nästan ursäktar mig när jag beställer alkohol på Fm? Så kan jag väl inte göra? Och med Baileys som innehåller socker och allt. Så otroligt typiskt mig. Återkommer med vad jag tyckte sen.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i sömn, semester, Thassos, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s