Balkong häng

Det är tidig morgon och make är ute på promenad. Hustru ligger kvar i sängen och drar sig. Kliver upp, fixar kaffe och kokar lite ägg. Make lyser med sin frånvaro medan lata Lisa surfar runt. Nu är det så att nätverket här har bestämt sig för att fungera ytterst tillfälligt.

Frappe med Baileys var gott men för sött för mig. Jag undviker socker så mycket jag kan och nu har jag provat. Igår låg vi som paddor på stranden mest hela dagen. Jag kan även titulera mig som Bleka Beata. Ligger under mitt parasoll inkletad i diverse solprodukter. Undrar om de är så hälsosamma?

Det är otroligt rogivande men även lätt stressande att bara vara. Nyttigt för mig. Make ligger på rygg och vänder sig ibland till mage. Jag snurrar och far. Vänder, vrider, läser bok, läser inte bok, sitter, ligger, badar osv. Vi är lite olika till sinnet min man och jag. Han är min trygghet och min stora kärlek. Och ibland vill jag slå honom med nåt hårt. 🙂

På kvällen beger vi oss till Playa de Oro. En restaurang där jag åt fantastisk mat för ett par dagar sedan. Grillad , färsk tonfisk med sallad. Vi slår oss ner och får in vår dryck. Plötsligt från ingenstans blir jag dålig. Svettas, magen krampar, hjärtklappning och jag känner att jag svimmar. Försöker andas lugnt och tänker att jag dippar i blodsockret. Vi får in maten. ( Jag valde kyckling med gräddsås. De grillar sönder all kyckling till torra bitar här. ) Börjar äta men får lämna en del då kroppen säger ifrån. Måste också säga att det är så synd att det är tillåtet att röka på restaurangerna i Grekland. intill vårt bord satt 6st personer varav av 3 tände en cigarett. Hur jävla äckligt som helst. Det handlar väl ändå om att ta lite hänsyn och vara lite smart. Då förvandlades jag till Bitchen Beata. Tyvärr är hon inte så kaxig som jag vill att hon ska vara. Hon är lätt mesig ibland.

Det var ingen lek att ta ”back fan ”igår kväll. Men hem kom vi.
Jag bäddade ner mig. Drack massor av vatten. Andades lugnt och efter dryga timmen kändes det bättre igen. Idag tänker jag vara på topp. Hela långa dagen.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i semester, Thassos. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s