Home Sweet home

Resan började så bra. Kl 09.15 hämtade busen oss från Emerald Hotell. Vi anlände till Kavala flygplats vid 12.00 och 14.00 skulle vi flyga hem. Kl 13.30 när vi alla står för att gå ombord blir vi istället informerade om att flygplanet har fel på ett hydraulrör som läcker olja. Mekaniker ska komma men han bodde 20 mil bort i Thessaloniki. Jippi eller nåt! Robban och jag hade delat på en baguette. Fanns inget annat att köpa på flygplatsen. Macka eller godis. Lite jobbigt läge när man som jag valt bort mjöl och socker. Nu hade jag inget val. Jag är av naturen en väldigt hungrig person.

Vi fick veta att vi skulle bli tilldelade en varsin macka och vatten. Förseningen sköts upp ett par gånger och runt 17.30 kom den stackars mannen åkande från Thessaloniki. 10 minuter senare hade vi gått ombord. En ny säkerhets kontroll skulle genomföras och det tog sin lilla tid. Jag hade ätit en halv baguette till för att inte avlida. Väl ombord på planet serverades Kyckling med pasta. Jamen , vad bra. Jag äter inte pasta och salladen bestod av majs och bönor. Hade jag ätit både majsen och bönorna samt pastan så hade de fått utrymma planet. Jag hade garanterat fått flyga solo hem. Jag åt upp kycklingen och fick även makens kyckling bitar. Tillsammans 5 små bitar och idag är jag däckad.

Make mår bra. Det gör inte hans fru. Det enda jag kan relatera till är kycklingen. Jag har drabbats av Montezumas Hämnd. Jag är numera bosatt på toaletten i vårt lilla hus. Fick låna toapapper av grannen då det går åt i en rasande fart. Dessutom har jag sjuka kramper. Vid nästa flygresa ska jag beställa in glutenfritt. Totalt blev vi dryga 4 timmar försenade igår och idag är jag nerbäddad.

Thassos är fantastiskt. Det är vackert,grönt och människorna är vänliga. Resan dit var 3 timmar flyg, 25 minuter buss,45 minuter färja och 25 minuter buss på ön. Vi bodde på den absolut vackraste stranden Golden Beach. Jag åker jätte gärna tillbaka. Samtidigt som vi älskar att prova nya öar. Detta var i allafall den ö som varit mest rofylld. Jag behövde det.

Nu tänker jag luta mig tillbaka och låta magen sköta sitt. Tyvärr drabas jag ofta väldigt hårt av just magsjuka. Det sätter sig i tarmarna så lång tid pga min UC. Inte vart det ju bättre av att jag åt bröd heller. Men ibland har jag inget val.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i bajs, semester, Ulcerös Colit. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Home Sweet home

  1. Lena Karlssson skriver:

    Åh va jobbigt det låter! Stackars er/ dig! Hoppas du blir bra snart! Kram Lena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s