Lite upp och lite ner och så lite mer

Det är precis så som vi har det i våra liv. Upp och ner och skit och pannkaka. Vi vet aldrig från dag till dag vad som ska hända. Det som inte dödar härdar. Så sant, så sant men ibland gör livet väldigt,väldigt ont. I sådana stunder är det bra att ha någon som lyssnar,tröstar och bara finns där. Att sitta tillsammans med en annan människa i tystnad. Det tycker jag är fint. Det kan kännas som äkta vänskap eller kärlek. Min man och jag vi kan vara tysta tillsammans länge. Han har i och för sig lite lättare för att vara tyst än vad jag har.

Jag pratade idag med en vän i telefonen som sa något så fint åt mig. Hon sa att ” Jag mår inte så bra och då vill jag prata med dig för du är så glad och jag blir alltid piggare”. Om jag kan glädja en vän bara genom att prata och lyssna så blir även jag jätte glad. Ofta glömmer vi att det är det enkla ,lilla som gör det stora goda.( En stor kram till dig min vän. Vi ses snart.)

Från det ena till det tredje så har jag idag äntligen umgåtts och skämt bort min familj. Lilla Flora fisen blev så glad när vi kom . Och självklart Melker och Lina också ( De andra var inte hemma) . Den som blev absolut lyckligast var nog allt Thudor. Det roliga är att pojkarna numera är så stora så de säger hej och försvinner. En naturlig utveckling här i livet. Vi lunchade ihop idag och vi for iväg och handlade lite mat till lunchen make och jag. Då minsann blev lilla Flora lite ledsen för att mormor skulle åka iväg. Och lika glad när jag kom tillbaka. Vi har sjungit,dansat,pussats och kramats. Hon härmar massor och hade precis lärt sig att flirta. .

Under kvällen har jag satt ihop veckans kommande afropass. Det känns att jag inte varit frisk Men jag har bara ätit fast föda i ett dygn ännu. Energierna återvänder i rasande takt. Imorgon är jag på topp igen och i veckan börjar allvaret. Jag har en väldig besluts ångest gällande min kommande träning. Vet ej om jag ska fortsätta med skivstång / intervall eller gå på gym? Ska jag åka till Östhammar på Crossfit eller träna med Garbell i Gimo? Jag vill köra mer styrka det vet jag och jag kommer att sluta som instruktör på Tränanära. Ett beslut jag tagit  under min semester. Jag ska också fokusera ännu mer på att hitta ett jobb alternativt studier/kurser. Ibland är det extra bra att vara borta hemifrån ett tag.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Crossfit, dotter, Familjen, Flora, Friskis & Svettis, Thudor, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s