Jag har kli.

Och det är absolut inget obscent med det. Jag får nämligen kli varenda höst. Min hud börjar tok klia och jag kan bli knäpp. Nu är det mycket bättre än innan jag åt cellgifterna. Då var jag full med eksem i händer,ansikte,hals och när jag var liten på fötterna. Vi hade en deal min bror och jag som små. Han kliade mig mellan tårna och jag kliade honom på ryggen. :D. Men det kommer han aldrig att erkänna. Just idag kliar det och sticks på hela kroppen.

En orsak till kliet på bröstkorgen är att jag igår började smörja in mig med Aldera kräm. Det fräter bort mina solskador ( Aktinisk Keratos) på bröstet. Jag ska använda krämen varannan dag i 2 veckor. Ska bli spännande att se hur bra det blir. Innan det är klart gissar jag att jag kommer ha en del sveda och klåda.

Idag var dagen då vi for in till Uppsala för att shoppa presenter åt Flora. Jag tänker inte skriva vad jag köpt då Floras mamma inget får veta. Florisen själv är för liten för att förstå innebörden av att få paket. Hon kommer älska snörena. Vi passade även på att köpa oss en sovrums teve. Nu blir det bara 5 och sju i sovrummet. Det är slut på siffran i mitten. Enligt alla experter förstör en sovrums teve samlivet. Själv ser jag fram emot lördags morgonen med nyhets morgon och en balja kaffe. I sommar åker teven med oss på semester till Rullsand. Vi har hittills haft en ”yttepytteliten” tjock teve. Hade jag glasögon såg jag inget och hade jag de inte var det tok kört. Nu är jag ingen teve människa. Hinner inte.

Idag var också dagen då jag lämnade mina favorit boots till skomakeriet. I lördags dansade jag runt och gick i boots med lite högre klack. I söndags åkte de bekväma ,platta sakerna på. Precis innan vi ska kliva av färjan säger en vän . ” Anne, har du tappat sulan”? Jag säger , – Näääää! Lyfter på foten och Jooooo! Sulan på vänster klack är väck. Jag har knallat runt hela dagen låghalt. Nu var sulan väldigt tunn men ändå. Så mycket bubbel drack jag inte. Lina skrattade läppen av sig igår när jag berättade. Nu är mina favorit skor i goda händer och på fredag är de som nya.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Aktinisk Keratos, boots, bror, klåda, kli. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s