Ibland glömmer jag bort

Att komma ihåg att ta hand om mig själv. Idag var en dag då jag ruschade fram. Bestämde mig för att lyssna på avslappning innan mitt afropass i Vita Huset. Nu pratar vi inte Amerika här inte. Vita Huset är Sandviks må bra hus kan jag väl säga. Jag har nu lovat mig själv att lyssna på avslappning varje dag. Det tar 15 minuter och jag behöver det så mycket.

Idag är dagen då jag körde mitt sista afro pass för Tränanära. I snart 5 år har jag roat mig och andra med att dansa afro. Otroligt roligt,givande och utvecklande. Nu kände jag att det var dags att gå vidare. (Jag får så fina meddelanden här om hur de kommer sakna mig så jag gråter.)  Idag var också dagen då jag bokade en tid till en väldigt bra sjukgymnast i Uppsala. Specialist inom idrottsskador mm. Den 18:e Oktober besöker jag honom. Nu ska min Ischias väck. Jag ska kunna springa Midnattsloppet nästa år. Jag ska bli hel. Ska ta hand om mig på bästa sätt.

Och jag ska försöka stressa ner lite. Nu kommer fokus ligga på att bygga upp bättre muskulatur med bra kost och klok träning. Gud, vad jag kan vara klok ibland.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i afro, avslappning, dans, smart tjej, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s