Crossfit/Crossträning

Med maken , äntligen. Jag har tjatat,bett,bönat och verkligen velat ha maken med mig. Plötsligt händer det. Idag körde han sitt första pass och mådde illa efteråt. Men roligt hade han och han ska med igen. Det är tuff träning och svårt att gå på halvfart när man väl är där. Det gjorde inte han så jag vet en som kommer ha ” Aj,aj ont” imorgon. Det är så himla mycket roligare att träna tillsammans och att ha någon att åka med. Det är bara 2 mil enkel väg men så trist att fara själv. Nu hoppas jag verkligen att han får blodad tand :D.

Imorgon är dagen då vi åker med Hilda till veterinären. Hilda,Märta gumman som så snabbt vissnar. Jag har världens bästa veterinär i närheten och vi fick idag sömnmedel att ge henne innan vi åker in . När hon steriliserades vaknade hon under operationen. Sedan den dagen är hon mansikt rädd för veterinären. Fullt förståeligt. Dessutom krävs det massor av droger för att få henne lugn. Jag vill inte ha henne i en tvångs bur skräckslagen när det är hennes sista dag i livet.

Det här är så hemskt,djävla fruktansvärt skitjobbigt. Verkligen den enda baksidan med att ha djur. Jag älskar mina djur. Det är också min familj. Nu blir vi en medlem mindre.

IMG_1331

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Crossfit, Crossträning, Familjen, Hilda, katt, Make, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s