Skogen = meditation

Efter en timme si skogen med Moltas är jag pigg och glad. Vaknade i morse av att klockan ringde 07.00. Mitt mål och min vision var att yoga och sedan äta frukost. Jag tittade ilsket på klockan ,stängde av den och sov en timme till. Är lite rosslig och hostig på morgonen så jag bestämde mig för en skön prommis. Efter en spartansk ägg frukost gav vi oss av jag och min pälsboll.

Vår väg korsades av en labrador valp på 7 månader samt en liten pälstuss som hette Majsan.Vi mattar och hussar har mycket att prata om. Skogen och elljusspåret lockade. Jag småjoggade i varenda backe och kände efter i kroppen hur jag egentligen mår. Är sugen på ett skivstångspass ikväll. Solen strålade,Moltas var nöjd och jag blev svettig.

Innan morgon motionen fick jag sms av en god vän. Vi ska försöka få till en tjejträff i Uppsala en kväll. Vin,mat och massa skratt och babbel. Nu ringde hon när jag kommit hem. Jag jobbar på att inte vara kontaktbar hela tiden. Lämnar luren hemma när jag går i skogen. Och äntligen har vi ett datum. Att det sen blev mitt i veckan med arbete dagen efter det är smällar man får ta.

Nu är det bara ett jobb med fler timmar,bättre lön och stor trivsel faktor som saknas.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Jogging, Moltas, promenad, skivstång, Tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s