Arg som ett jäkla bi!

Till er människor som älskar att förtrycka andra. Ni som är ute efter att förminska och trampa på. Er vill jag ge fingret, spotta på och läsa lusen av. Jag är arg, ilsken som en geting och heligt förbannad. Hur är man funtad i huvudet om man mår gott av att göra andra illa verbalt?

I min värld pratar man. Vi diskuterar och resonerar. Jag försöker att inte döma. Att vara ödmjuk,lyhörd och snäll. Men satan i gatan vad jag kan vara arg, elak finska när det gäller. Så jag säger ” Akta dig”! Perkele!

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Arg. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Arg som ett jäkla bi!

  1. Sophie Kervinen skriver:

    Tyvärr finns det gott om dessa människor och oftast handlar det om osäkerhet och rädsla, lättare att trycka ner någon annan än att erkänna sig själv svag!
    Jag mötte en sådan människa för några dagar sedan i mitt arbete. Denna människa försökte förminska den personen som höll i mötet vi var på, men mötesledaren är duktig och erfaren så där gick personen bet. Efter att personen raljerat ett tag om ett visst specialområde han är inhyrd för att vara specialist i och ifrågasatt varför mötesledaren inte kunde ditt och datt, svarade mötesledaren med en motfråga: men varför tror du att du är här? Jag är smart nog att hyra in dig för det du kan så ägnar jag min tid till det jag kan!
    Sedan var det slutdiskusterat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s