Oh joy ful Christmas eller nåt.

Folk ilar,stressar,svettas och städar. Det ska handlas ,pyntas och bakas. Jag väntar på att blomkålen ska ha kokat färdigt så jag kan äta middag. Maken i sin tur sitter i skogen och väntar på att Vildgrisarna ska kika fram så han kan skjuta dem. Vi har Vildsvins skinka i saltlag som ska ätas på julaftonen. Kan bli intressant. För övrigt är jag ingen julmats människa alls.

Men jag ser fram emot mina barnbarns glada miner och deras förväntan. Florisen kommer glädjas åt alla fina papper och förmodligen vara livrädd för tomten. Jag har för första gången på länge köpt paket åt maken. Han har fått veta det så han inte missar att köpa åt mig. Ett paket har han med sig idag. Eller han har öppnat det idag då det var varma jakt handskar. Jag har i år kommit på en hel radda med saker jag ” behöver ”. En skumrulle för triggerpunkts massage, förkläde,vantar , stor vacker scarf, rosa reflexväst (Rhönisch)mm.

Nu är det dags att ta och värma sig lite kotletter i sambalsås med blomkålsmos. Lite taskigt mot de på Crossträningen ikväll. Det är terminens sista crossträning. Sen ska Fru Björklund Gymma sig lite.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Crossträning, Jul, julklappar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s