Nytt år nya tag

Låter klyschigt men så är det. Tiden går så snabbt så jag inte hinner med alls ibland. Julen och nyåret har passerat. Jag var ledig i hela 12 dagar vilket var välbehövligt. De första 5 dagarna är jag odräglig,stressad,arg och frustrerad. Att min man finns kvar i min närhet är ett under. Det tar ca en vecka för mig att komma ner i varv lite grann. Att sedan all träning tar lov gör inte saken bättre. Som tur var finns det bollar,stänger och hantlar i mitt hem.

2014 ska banne mig bli mitt år. Jag bara måste få ett jobb med fler antal timmar som gör mig glad varje dag. Det är året då jag ska jobba på än mer med att se positivt på livet och tillvaron. Det är också året då jag kommer att vara med i en tidning. Blev intervjuad av en journalist i 40 minuter häromdagen. Hon funderade nog mest hur hon skulle få tyst på mig ;). Det är också året då jag ska bli av med min tennisarmbåge.

 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Dagar, Make, Mannen, träning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nytt år nya tag

  1. Ingela Hallgren skriver:

    Tips: Ayurvedabehandlingen Damm – mot stress. Det bästa jag testat och så sjukt bra. Kommer jag att ta många gånger i livet kan jag lova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s