Livet……

Mina inlägg på bloggen är sporadiska. Jag har studerat Engelska i nio veckor. Hade massor att göra. Roligt som tusan var det. Hade jag varit rik så hade jag nog studerat jämt. Jag läste in Eng 6 ( EngB förut) och skrev ett B. Vilket jag är väldigt nöjd med. Nu väntar jag på att göra ett prov i svenska och data. Detta för att komma in på den utbildning som jag och 984 andra sökt. 984 st på 35 platser. Jag kan bara önska mig lycka till. Jag sökte även en utbildning i Gävle som jag tyvärr inte kom in på.

Det har som varit fullt upp hela tiden och det har varit roligt. Föra helgen hade vi killarna torsdag till söndag. Den här helgen valde vi att stanna hemma från Rullis då vi hade massor att göra ute och det regnade mest fredag -lördag. Att sitta 2 vuxna tillsammans i en husvagn  regn är inte alltid det ultimata. Det kan lätt uppstå små irritations moment. 😉

Hur ser Tant Astas ut för övrigt? Jo, hon tränar och påtar ute. Hon promenerar med farbror Moltas. Han är väldigt mycket mer farbror än vad jag är tant. Han tycker numera att jag kan springa men han väljer att gå. Dock är han fortfarande lika sugen på alla löptikar i trakten och han fastnar vid väldoftande fläckar för att tok dregla. Lite synd om de hundar som aldrig får känna på ” Det ljuva livet”. Själv irriterar jag mig ofta på hans sävlighet. Denna hund har jag fått för att träna på att ta det lugnt. Så är det även med min man. Han stannar gudskelov inte och dreglar överallt men han är inte direkt jätte energisk. Vi är i mångt och mycket varandras motpoler. Det är nog därför vi trivs så väl ihop.

Träningen sen? Idag tog jag mig ett pass i skogen. Lunkade utan Farbror Moltas. Till en början sprang jag i väldigt sakta mak. Sedan testade jag intervaller. Det var galet tufft men roligt. Min rygg ville absolut inte det. Jag får nog nöja mig med lunking istället för löpning. Kom hem och körde ett rygg & biceps pass med skivstång och hantlar. Har även antagit en utmaning tack vare Mia <3. 100 squats om dagen i 100 dagar. På med bra musik och knäböj! Testade även i veckan ett pass som Lofsan kallade 500 för rumpa och lår.Sådan träningsvärk har jag inte haft på länge. Det är kul att köra något nytt som gör ont. Då vet jag att det tagit :D. Det passet hittar ni här om ni vill prova.

Jag tränar för att det är roligt. För att jag mår bra. Jag mår så galet bra av att röra på mig. Om jag skriver eller berättar om min träning så är det för att jag älskar det. Jag älskar det för att jag varit så sjuk så jag inget orkade en gång i tiden. Jag orkade inte gå kvarteret runt. Jag har skrivit om det förr. Men det är så att jag fortfarande idag blir lika glad varje gång jag kan träna. Jag berättar inte om det för att någon ska få dåligt samvete eller må bajs för att jag kvittrar. Jag gör det bara för min skull.

By the way! På torsdag åker jag HIT! 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Mannen, Moltas, smart tjej, sol, stark, träning, träningsvärk. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Livet……

  1. Lena Karlsson skriver:

    Åh va mysigt! Hoppas ni får en trevlig resa! Vi åker till Kreta den 21!
    Kram Lena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s