”Jäkla” Tant Kropp!

Jag fick mitt veckoschema av min PT igår. Och sablar va jag inte blev glad. Målet att springa en mil har jag lagt ner. No more jogging for Mrs. Bjorklund. Det funkar inte. Det ger aj, aj ont. Jag ska återgå till Bålstabilitet. bålfokus, TRX ( I och för sig tung träning med egen kroppsvikt) och ett Utfallspass ( 9 olika utfall med vikter, utan och med hopp). Till sist ett armhävningspass. 4 Pass denna vecka. Jag saknar pannbens träning. Att köra slut på mig själv en gång i veckan i allafall.

Sådär ! Nu har jag pipit färdigt. Behövde gnälla utav mig lite. Ibland behövs det. Folk drabbas av oändligt mycket värre saker. Jag kan åtminstone träna. Ikväll yogar jag dessutom. Yogan ser jag fram emot varendaste dag.

Maken är hemma med sin ”Man Flue idag”. Jag tänkte mig slippa den. Jag hoppas verkligen det. Han hostar och nyser hela tiden. Lina berättade i förra veckan att Elliots fröken varit i skolan med ögoninflammation på båda ögonen. Hon hade så mycket att göra. ” Döööööh!” Jag anser att man stannar hemma med såna infektioner. Idag vaknade nämligen Elliot med igenmurade ögon. Lina ringde läraren som enligt 1177 kan gå till arbetet om hon sköter sin hand hygien ( Hon hade pratat med 1177). Hon tyckte det var helt ok att Elliot kom till skolan om han var noga med sin handhygien.

Vad är nästa steg. Det är ok att vara i skolan med halsfluss om vi håller andan? Suddenly I feel like a bitch. 😀 . Vad tycker ni? Är det ok att undervisa/gå till skolan med  rejäl ögoninfektion?

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Barnbarn, Lina, PT, träning, yoga. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till ”Jäkla” Tant Kropp!

  1. Cissi skriver:

    Nej det är inte ok. Man stannar hemma!!

  2. carolager skriver:

    Kommer inte in, har du bytt lösen ? Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s