När allt liksom förändras!

Att träna med PT har varit bland det bästa jag gjort i mitt liv. En otroligt bra present att ge sig själv, Inte bara pga att jag blivit starkare utan för att det hände en massa saker omkring. Framförallt inuti mig. Jag som tränade så svetten sprutade och körde huvudet i väggen. Har plötsligt börjat landa. Det som varit så fantastiskt är att de i Lofsangruppen läste av mig ganska fort. De såg och hörde det som jag försökte dölja. Både för mig själv och för min omgivning.

Jag dolde att jag egentligen sprang ifrån mig själv. Att jag alltid tränade med prestation i tankarna. Kanske inte precis alltid men i stort sett. Att träna mycket,hårt och intensivt är som en drog. Endorfinerna sprutar ur kroppen. Jag blir hög, svettig och i bästa fall trött. Här fick jag backa rejält. Jag har aldrig haft så bra bålstabilitet som nu. Jag pratar då inte om 7 minuters planka. Utan stark bål, stark mage och rygg ända ifrån snippan. Jag har lydigt knipit i stort sett varenda dag. Jag säger bara knip.

Att träna hårt är också ett sätt att slippa tänka , att slippa se sitt inre och det som hänt. Nu försöker jag bara landa i allt det som sker i min kropp och i mitt huvud. Jag har sagt upp min prenumeration i Lofsangruppen  då min ekonomi inte tillåter det just nu. Men det har verkligen varit värt varenda krona. I och med det har jag också börjat yoga och jobba med avslappning. Inte prestations inriktat . Mera för att hitta sinnesro och vila i mig själv. Jag älskar att yoga. För mig blir det nu en utmaning i att yoga utan prestation. Att fokusera på andning och att njuta. Jag registrerade mig igår på Yogobe . Många bra yoga videos och avslappnings videos.

Livet är fullt av överraskningar och detta har varit en av de bättre i mitt liv. Inget går fort att förändra men livet går att ändra. Jag vill rikta ett stort tack till Louise och Lovisa mfl. Kärlek till er. Nu kör vi ett par veckor till.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Lofsangruppen, PT, stark, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s