Att vara snäll mot mig

Är jag ofta relativt dålig på. Däremot är jag jätte bra på att vara snäll mot andra. Ett av mina framtida projekt går nu ut på att vara lite mer omtänksam mot mig själv. Att fundera mindre och försöka vara mera närvarande. Hur svårt kan det vara ? 🙂

I morse när jag vaknade tänkte jag att jag nu ska införa en ny rutin. Inte slänga mig upp till kaffet. Istället låg jag kvar en stund, sträckte på mig, viftade på tårna och sedan klev jag lugnt ur sängen. Frös ihjäl en skvätt och tände några ljus. Hämtade min yoga matta och väckte kroppen genom några solhälsningar, trädet och ja, Anna jag låg i Savasana. ( Man ligger platt på marken på rygg med handflatorna uppåt . Kallas också död mans position. Döda gubben helt enkelt.) Sedan blev det kaffe. Erkänner att jag hann tänka på kaffe ett par gånger under mitt yoga flow. Erkänner också att jag kände mig som ett kylskåp i min första och andra solhälsning. Men jag jobbar på att inte tänka kylskåp. Det gör inget om jag inte är jätte smidig kl 07.00 på morgonen. Det viktiga idag var mera närvaro.

Den gröna drinken som börjar bli en annan ny vana intogs innan kaffet. Att vara snäll mot både kropp och själ är det nya i mitt liv. Jag kommer att få arbeta på det. Och jag är så otroligt mycket värd det.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Godmorgon, Grön drink, yoga. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Att vara snäll mot mig

  1. Mia skriver:

    ❤️ Du är på rätt väg! Kram!❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s