Jag ska äta lera!

Det ska jag minsann. Och när jag berättade det för Lina såg hon framför sig hur jag skopade in blålera och det knastrade om tuggorna. Jag är ju anhängare av livsstilen LCHF. Det kan nog ingen ha missat. En av de kvinnor som jag tycker om heter Anna Hallén. Hon har haft många kurser, utbildningar i LCHF och kost. Hon är i mina ögon en riktigt klok person.Hon strävar efter att människor ska må bra. Även när det kommer till stress mm.

Nu såg jag att hon sökte personer med magproblem som kunde tänka sig att vara med i ett test i 30 dagar . Jag anmälde mig pronto. Och igår fick jag veta att jag har förmånen att få vara med på detta. Jag ska äta lera i tablettform som är fullt av mineraler samt enzymdroppar som ska droppas i ett glas vatten. Jag kan absolut inte bli sämre utav det. Förhoppningen är att jag ska bli bättre. Det ska bli oerhört spännande. Ett av kraven var at inte äta gluten alls på 30 dagar. Jag äter ytterst, ytterst sällan gluten så det var inget problem.

Jag log för mig själv när jag tänkte på hur många olika saker jag provat för att må bättre i min mage. Potatis och banan gröt! Varje morgon. Jag tycker inte ens om bananer. Jag har druckit Molkosan varje dag. Det smakar död. Jag har gått hos Osteopat, Naturläkare, dricker ingen mjölk, äter inget Gluten mm mm. Att äta som jag gör idag är min största räddning tillsammans med cellgifterna. Och det är ju de som ska väck. Min hud dör! Jag har så tunn,så tunn hud. Men nu så! Nu ska här ätas ler kapslar i 30 dagar med start snart.

Ska bli riktigt spännande.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i lera, magen, Medicin, Ulcerös Colit. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Jag ska äta lera!

  1. Mia skriver:

    Jag hoppas att det funkar och att du når resultat av detta. PS. Jag fick samma syn som Lina 😀 Ds.

  2. Camilla Björnsdotter skriver:

    Hej! Undrar mycket om de där lerkapslarna hjälpte dig? Har också uc och är nyfiken på leran 😉
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s