Välkommen till Kramp och krämpa

Ett stycke make rehabtränar sitt knä medans jag rehabtränar min arm. Jag ska göra 3 x 15 reps för min tennisarm. Mellan de 3 seten springer jag in i gästrummet och står på huvudet. Jag har stått på huvudet flera gånger om dagen sen i lördags. Och det bästa är att det är lika roligt varje gång. Och det blir bara bättre och bättre. Målet är naturligtvis att stå utan väggen som stöd. Sedan är det dags för handstående.

Jag har registrerat mig på Yogobe som jag berättat om förut. Om ni är nyfikna på yoga eller varför inte Somamove som de laddade upp idag. Då ska ni genast kila in på denna sidan och testa gratis i dagarna 3. Soma är underbar träning. Jag har haft förmånen att testa det vid ett flertal tillfällen så lyckan stod högt i tak idag när de laddat upp de filmerna.Där finns även avslappning och korta samt långa meditations sekvenser. Avslappning, mindfulness och vila är a och o för en stressad kropp och själ.

Idag har jag boostat min själ med barnbarns mys. Flora är lite krasslig så vi var tillsammans hela dagen. Hon äger mig när hon är här. Jag är 100% närvarande och vi leker. Vi har lekt med dockor, badat badankor i handfatet, skalat potatis, fikat och lekt ute i snön. Hon har även ” Pelat på mommos allo”. Terror Thudor var också med. Inom loppet av 10 röda hade han rymt, slitit sönder en mjukis, blivit ilsken på Moltas och spytt i vardagsrummet. Han kör ett vansinnes race när han inte varit här på ett tag. Sen coolar han också ner. Han lågt hårt på minus ett tag.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Barnbarn, hund, huvudstående, kärlek, Moltas, Soma, Thudor, yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s