Positiv energi

Och tankar om det vi kallar livet. Jag har tankat barnbarns energi i dagarna 2. Flora var här i några timmar idag också. Språket hos ett litet barn är helt underbart. Morfar = Moppa, Fisk= Pitt? 😀 Tuggummi = Kiki-iki. Ja, det finns hur mycket härligt som helst som bubblar ur henne. I mitt badrum finns 2 badankor. De har badats i vårt handfat av alla våra 4 barnbarn. Idag var det dags igen. Den gula ankan kissade på min röda ankas huvud. Vi sjunger, klär på dockor och naturligtvis ska det ” pelas på mommos allo” varje gång. Jag njuter och tar tillvara på våra stunder och naturligtvis även med killarna. Men dessa vardagar går de i skolan. Och säger jag till den äldsta att ” Jag älskar dig” svarar han idag Mmmmmmm :). Tiden har sin gång.

Och det ska gudarna veta att tant märkte i morse. Jag hade hemska mardrömmar på morgonen. Drömde att jag var vaken, jagad, fick ingen luft, skrek på hjälp men ingen hörde. Vaknade mycket senare än jag tänkt och kroppen var totalt överkörd. Att bli ,vara ” tant” är att känna av dåligt väder . Både i humör och i kropp. Ni vet sånt där man skrattade åt när man var yngre. Jag tände ljus och förberedde mig för en lätt yoga session på morgonen. Jo, tjena! Stel som ett kylskåp gjorde jag 3 ynkliga solhälsningar och la mig sen i barnets position och andades. Kroppen ville inte och jag valde att lyssna. Guldstjärna till mig.

Inte nog med et. Det regnade och blåste och jag har inget val. På med paltorna och ut i det uppiggande vädret. Bokade även en läkartid för min arm/axel som värker från skulderbladet ner till handen. Sjukgymnasten kan inget göra mer så jag ska försöka få en röntgen tid. Som det är idag så hindrar den mig i min träning. Vilket stör mig otroligt mycket. Jag vill kunna ge allt. Nu har jag tränat Soma, ätit grillad karré med palsternacksmos . Strax dags för Mästerkockarna på teven. Sedan avslutas denna dagen med yoga och huvudstående.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Barnbarn, Drömmar, huvudstående, Soma, tant, yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s