Jeans

Idag har jag bytt mina Tiger Jeans. Jag investerade i ett par i mellandagarna. De dyraste jeans jag någonsin ägt. Aldrig haft en byxa som suttit så bra men de började noppra sig i tyget. Carlings har varit väldigt tillmötesgående och det var inget problem att reklamera.

Hur som så kom jag att tänka på en sak i min bil på vägen hem. Jag har aldrig haft så liten stl på jeans i hela mitt liv ( eventuellt i tonåren och det var lääääääääänge sedan). Men jag har aldrig vägt så mycket som jag väger nu ( Jo, när jag checkade in på BB). När man tränar så omformas kroppen. Att väga sig är bara onödigt. Så flickor och pojkar, släng ut vågen. Träna, ät bra och njut av livet.

En annan sak jag kom att tänka på under bilfärden var: Hur kör folk?! Varför kör man 70 där det är 100? Varför kör man 60 där det är 80? Varför bromsar man hela tiden och varför blev jag svettig. Jag har varit svettig tant hela dagen. En nyklippt svettig tant. Det är dyrt att vara korthårig.

Tack för alla fina ord på mitt blogginlägg från gårdagen. Tanken var inte alls att någon skulle tycka synd om mig. Det är inte synd om mig alls. Tanken var bara att belysa att det finns. Att det inte är fult att ha ont i själen. Stor kram till er alla.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Dagar, tant, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s